Om mig

Mitt foto
Jävrebyn, Norrbotten, Sweden

söndag 22 februari 2009

Webbmobbing




Webbmobbing.
Är det kul det?
Detta är ett försök att med min blogg, mobba mina medmänniskor. Jag påstår inte att detta är någonting som är vackert och som man bör göra.
Men det känns ändå en aning trevligt att möjligen

åstadkomma. Åtminstone på Skoj!
Har därför varit ute mellan kl kvart i två och kvart över och tagit några foton i dag här från Fuengirola.
Behöver jag påpeka att det är i strålande sol. Eller titta på fotona på den blå färgen. Massor av människor flanerar på och omkring stranden. I valet mellan en isande kall snöblåst som jag
kunnat se på webbkameran, kan kanske ovanstående eller vidstående foton te sig bättre.
Snö kan man om man vill åka till om man kör 10 mil upp till Granada. Fortfarande med strålande sol. Men jag betonar, man vill inte.
Skulle sådana perversa tankar som längtan efter snö uppkomma, skruvar man på TV och tittar på skidåkning från Japan eller annorstädes. Eller som sagt kameran hemma. Avståndet till snön just då känns lämplig. Ja, säger Du då. Det kan han säga som, osv. Eller
Visst det är enkelt för Dig att säga som, osv.
Gör Du det har jag nog lyckats i mitt försök till mobbing.
Mellan varven Du går ut och sopar av bron eller skottar vägen fram till densamma, så kan Du

skruva på datorn och titta på hur det är just här och nu. När Du ser det försöker du Dig på att säga” jag vill inte dit, Jag vill inte dit!” Jag älskar kallt blåsigt och snöstorm. Kan Du det utan andra fula tankar, är Du på rätt plats nu. Vi har suttit ute och ätit frukost på morgonen. Färskpressad apelsinsaft från apelsiner vi plockat själva.
Ortens jordgubbar visserligen odlade under plast, tunt nedskurna i filmjölken gör det hela smakfullt. Sedan kaffe solo pikinja.
Innan vi nu ska äta en liten middag bestående av sill och potatis skickar jag Er dessa bilder.
Svär inte åt mig. Det är fult. Möjligen kan Du säga ”Rackarns också”.
Känner Du Dig mobbad?
Lyckades jag?
Hälsar
Tage/S

2 kommentarer:

  1. Du är inte särskilt snäll mot oss i Sverige. Makens syster med familj bor i Grekland så vi är ganska härdade av denna sorts mobbing trots allt. Jag brukar ge igen lite när vitsipporna blommar,den klara höstluften kommer o träden skiftar i färg och när första snön dalar ned. Men idag när det är slaskigt snöväder i Norrköping...så tar mobbingen ganska bra. Ni har nog skottat snö så det räcker....så njut och ha det gott!!!
    Jag är inte bitter..fniss.
    /Susanne

    SvaraRadera
  2. Visst lyckades du...men vi kommer ju ner på torsdag ! Visserligen kör vi ju åt andra hållet från Malaga räknat, men där skiner solen jämt :D !

    Här har vi lyxat oss med semlor...från Röda Lyktan såklart !

    ***
    KRAAAM EVA

    SvaraRadera