Om mig

Mitt foto
Jävrebyn, Norrbotten, Sweden

onsdag 25 februari 2009

M.C. Utflykt.

Motorcykelutflykt med 8 st hojar. Vi hade bestämt att åka ut för en utflykt med hyrda eller egna motorcyklar den 23 februari. Som på beställning fick vi årets varmaste och finaste väder.
Kl 10:30 stod vi utanför uthyraren för att göra upp affärerna.
Det bar i väg kring kl 11:00. Efter slingrande vägar begav vi oss upp mot Mijas hållet där vi på vägen mot Alhaurin stannade vid en venta för att dricka kaffe.
Så iväg. Tänkte vi skulle se om mister Diego som vi besökte för 14 dar sedan och plockade apelsiner hos. Inte för att plocka i dag utan endast för att ta oss ett, för att äta.
Sedan bar det iväg en timma till på MC för att hamna på utsedd restaurang för lunch.
Tre rätters lunch.
En soppa eller en sallad men tonfisk.
Varmrätt valdes mörad ryggbiff.
De flesta valde bort efterrätten till förmån för kaffe.
Till detta draks vatten pilsner eller vin. Allt efter om man körde eller satt som passagerare.
Det är numera ingen större skillnad mellan alkohol lagstiftningen i Sverige och här. Man är dessutom ute numera och håller koll på det hela. Tätt som oftast kan man se att polisen gör olika former av ingripanden efter vägen och inne i staden.
Det är bra.
Ja det enda som de som var med hade att säga om denna dagen var, att man hoppades på snart upprepande. Den 22 23 mars kommer Hällström ner till bygden tror jag. Vi gör väl om inte förr en tur då. Själv kör jag nästan alla dagar runt och tittar och ser.
Men det är trevligt att vara fler.
Hälsar
Tage/ S

Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar