Om mig

Mitt foto
Jävrebyn, Norrbotten, Sweden

måndag 1 december 2008

Kylslagen solkust.



På måndagarna, så går vi alltid när vi finns på plats, en långpromenad till olika ställen runt Fuengirola.
En grupp Svenskar de flesta inom AHN klubben samlas kl 11:00 på busstationen mitt i Fuengirola för promenad mot helst nya mål. Promenadlängd 1 till 1,5 mil. Under promenaden eller i anslutning till den samma äter man en god tre rätters meny. Oftast på sådana ställen där också Spanjorer äter lunch. Pris som exempel i dag 7,95 € + dryck.
I dag tog vi tåget två mil bort till ett ställe som heter Los Alamos, gick sedan till Benalmadena (de la Costa), via Torremolinos. Ca 1,1 mil.

Under en sådan promenad hinns det med att ventilera många saker. I dag som exempel, gick jag tillsammans med några som diskuterade bland annat pensionerna både här och i övriga EU. Andra talade om blommor vi passerade. Ytterligare andra där jag också ingick, pratade om såpa å hur många saker den fanns som beståndsdel i.
Vi passerade i den vackra men stundtals (när solen gick bakom något moln)kyliga vädret, strandpromenaden i Torremolinos och hamnen i Benalmadena. Lyxbåtar liggande i idé väntande på att våren skall höra av sig. 17 – 18 grader hade vi i dag.
Fullt med fisk som tigger mat vid strandkanten. Å många som ger dem mat. Trevliga slagsmål utspelar sig i vattnet. Vi passerar en jättestor park och låter oss fotograferas tillsammans med julblommorna vi har i Sverige. Här stora buskar.
Efter 5 ½ timme hemma igen.
Ett hårt arbete att vara pensionär.
I morron ska vi upp kl 07 00 för att köra bil ner till Cassares en stad eller större by ner mot Gibraltar. Där ska vi spela golf redan kl 10 00.



Körigt blir det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar